На Іршавщині подарували рюкзаки та канцелярію школярам малозабезпечених сімей (+Фото)

Ураховуючи карантинні норми, щоб уникнути скупчення людей, організатори-благодійники відвідали малозабезпечені родини, яким передали усе необхідне начиння до школи.
З благословення Високопреосвященнішого митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора та ініціативи голови Єпархіального молодіжного відділу архімандрита Агапіта і за підтримки добрих сердець, школярам було передано 230 рюкзаків та шкільну канцелярію.
Також для усіх, хто зміг прийти на літургію у Свято-Іоанно-Богословський монастир було відслужено молебень до початку навчального року.
“Добро творити легко! Щиро дякуємо за підтримку Високопреосвященнішому митрополиту Феодору, міському голові міста Іршави – Степану Степановичу Бобику, начальнику закупівельної бази “Ніка” Олександру Симканичу і багатьом добрим людям, які підтримували цей проект. Нашими спільними зусиллями сьогодні ми змогли подарувати радість тим, хто цього навіть не очікував. Діти – це наше майбутнє, тому ми раді, що змогли сьогодні їм допомогти”, – прокоментував архімандрит Агапіт (Шпиняк).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.