В храмах єпархії звершено молебні на початок нового навчального року (+ФОТОСЕТИ ПОДІЇ)

Звершувати у храмах Мукачівської єпархії молебні для наймолодших парафіян, які йдуть за парти, перед початком нового навчального року − вже стало традицією!

Природно, що як і кожну справу, а тим більше, такий важливий крок, як засвоєння нових знань потрібно розпочинати з молитви та благословіння.

Отже, з благословіння керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського в храмах єпархії цієї неділі, 30 серпня духовенство звершило святкові молебні на початок доброї справи. Разом з тим діточки взяли участь в Таїнстві Причастя та від церковної громади отримали відповідні подаруночки.

З Богом, дорогі школярі, у велику країну знань!

Молитва в Свято-Покровському храмі в селі Таламаш, що на Воловеччині (настоятель: протоієрей Василій Бабець).

Молебень в храмі на честь Всіх Святих в м. Свалява (настоятель: протоієрей Роман Колєрніков).

“Молимо Бога, щоб Він дарував нашим дітям здобуті нові знання використовувати на благо Батьківщини на користь суспільству та в славу Божу”, відзначив в повчальному слові отець настоятель.

Святковий молебень для першокласників було звершено і в Свято-Покровському храмі села Приборжавське, Іршавського благочиння (настоятель: протоієрей Олександр Ряшко).

Святковий молебень для першокласників був звершений і в Свято-Володимирівському храмі м. Ужгород (настоятель: протоієрей Василій Міщак).

Виховувати людину — означає визначати долю нації (Схіархімандрит Іоанн). Такими словами звернувся до учасників святкового молебню перед початком навчального року для вчителів та учнів, настоятель Свято-Михайлівського храму в с. Родниківка, що на Свалявщині, отець Володимир Воронич.

Молитва за першокласників лунала й в Свято-Іллінському храмі с. Барвінок, що на Ужгородщині (настоятель: протоієрей Іван Росада).

Святковий молебень для початківців був звершений і в Свято-Різдва-Богородиці храмі, що в м. Берегово (настоятель: протоієрей Василій Ломага).

Святковий молебень в Свято-Петро-Павлівському храмі с. Дідово, що на Берегівщині (настоятель: ієрей Василій Проценко).

Для маленьких школярів був звершений молебень в храмі на честь ікони Божої Матері “Почаївська”, що в Ужгороді (настоятель: протоієрей Василій Алексій).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.