МУКАЧЕВО. Священники єпархії вдруге за тиждень поповнили банк крові

Як ми вже повідомляли, минулого тижня, а саме 21 серпня духовенство Мукачівської єпархії прийшло до центру переливання крові Мукачівської ЦРЛ аби поповнити банк крові.

Сьогодні, 25 серпня духовенство Мукачівського районного благочиння вдруге завітало до лікарні аби підтримати центр переливання крові.

Акція була проведена з благословення керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського.

Таку акцію духовенство єпархії проводить далеко не вперше і точно не востаннє, бо розуміє, що ставши донором крові, можна врятувати життя людям.

Отці також зазначають, що медики на станції дотримуються абсолютно всіх правил карантину, перед початком процедури вимірюють температуру кожному, хто здає кров, а також проводять дезінфекцію.

Нагадаємо, що не так давно медики звернулися до керівників державних структур, великих підприємств, командирів військових частин та релігійних організацій із проханням забезпечити поповнення банку крові, щоб її було достатньо для потреб пацієнтів різних медзакладів регіону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.