8 серпня – День народження протоієрея Олександра Ониська, голови Єпархіального відділу у справах сім’ї

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Олександр!

Прийміть від нас сердечні привітання з нагоди Дня Вашого народження!

В ювілейні дати прийнято озиратися на минулі роки, підбиваючи підсумки й роздумуючи про майбутнє.

У своєму житті Ви успішно освоїли світський фах й старанну працю. Та, коли Господь торкнувся до Вашого серця покликом служити Йому, Ви з готовністю відгукнулись. Дотепер, із ревністю про славу Господню, докладаєте труди над взрощуванням ниви церковної.

Виконуючи послух голови Єпархіального відділу у справах сім`ї, а також священнослужителя храму на честь святителя Іоанна Шанхайського, Ви невпинно здійснюєте церковну діяльність у всьому її різноманітті,  залучаючи до неї також молодь і сім`ї.

У Вашому підпорядкуванні успішно діють сімейно-соціальні проекти, на які Ви звертаєте свою щиру пастирську турботу, щоб все творилось «зо всякою покорою та лагідністю, з довготерпінням, у любові терплячи один одного» (Еф. 4:2).

Вашим піклуванням втілюються важливі просвітницькі програми, серед молоді зміцнюються цінності сім’ї та вірності в подружжі.

У святковий для Вас день бажаю Вам, щоби душу завжди  наповнювали «мир і радість у Святому Дусі” (Рим 14:17). Духовної бадьорості та щедрої допомоги Божої на шляху до вічного спасіння!

+ ФЕОДОР,

митрополит Мукачівський і Ужгородський,

духовенство та вірники єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.