«У добра немає вихідних»: волонтери Молодіжного відділу щоденно вловлюють потреби знедолених (+Фото)

Молодіжний відділ з Іршавською молодіжкою та усіма небайдужими продовжують  розпочаті соціально-благодійні проекти, що діють в Мукачівській єпархії з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського.

Малозабезпечені родини, одинокі старенькі, ромські поселення, багатодітні нужденні, школи-інтернати й дитячі будинки – перелік можна продовжувати, бо ж серця волонтерів не втомлюються щоденно вловлювати потреби людей, які опинились в складних обставинах.

Молодь відвідує знедолених як у будні, так і в недільні дні та, особливо, на церковні свята. Кажуть: «у добра немає вихідних».

За  традицією «пакет гостинців» вміщує смачний і запашний хліб з благодійної пекарні «Зерно Добра» (діє на території Свято-Іллінського храму м. Іршави), а в додачу необхідні одяг, взуття, продукти харчування та засоби гігієни, іграшки, повчальні дитячі журнали. Крім того, молодь готує і гарячі обіди для підопічних бабусь і дідусів.

«Творити добро легко, головне, щиро захотіти. Укотре дякуємо усім, хто долучається і допомає. Окремо, велика подяка нашому Владиці Феодору за його святі молитви та щиру підтримку. Творімо добро, поки є час», – зазначив у коментарі архімандрит Агапіт (Шпиняк).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.