Вітання благочинному Свалявського благочиння з нагоди Дня народження

17 липня – День народження благочинного Свалявського благочиння, протоієрея Василія Барни

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Василій!

Сердечно і щиро вітаємо Вас з Днем Вашого народження! Молитовно бажаємо Вам у цей світлий радісний день міцного здоров’я, радості і всесильної Божественної допомоги!

Відрадно відзначити, що як благочинний Свалявського району і настоятель храму на честь Різдва Божої Матері у Сваляві, Ви намагаєтеся зробити свій внесок у розвиток церковного життя нашої древньої Мукачівської єпархії.

Господь дарував Вам багато талантів, головний з яких – любов до Бога і ближніх. Любов до Бога проявляється у Вашому житті в служінні Божественної літургії, частому і побожному з’єднанні з Христом в Євхаристії. Саме це і є шлях нашої Церкви, яким слідували багато поколінь священнослужителів.

І ця щира любов до Бога природним і закономірним чином проявляється в любові до людей, яка виражається, перш за все, в служінні милосердя. Вірники Свалявського району поважають Ваші старання і відкритість до людських потреб. Ви зробили своє життя можливістю для Бога діяти в нашому світі.

Знову і знову бажаємо Вам благоденства і миру, нових успіхів у служінні! Всесильний Господь нехай супроводжує Вас у всіх добрих справах! Многая і благая літа!

+ ФЕОДОР,

митрополит Мукачівський і Ужгородський,

духовенство та вірники єпархії

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.