ОДЕСА. Митрополит Феодор з архієреями УПЦ звершив читання акафісту до ікони Божої Матері “Касперовська”

Як ми вже повідомляли 8-9 липня 2020 року відбулися молитовні торжества з нагоди п’ятиріччя відкриття Свято-Покровського скита Свято-Успенського Одеського чоловічого монастиря в с. Мариновка Біляївського району Одеської єпархії Української Православної Церкви.

На запрошення керуючого Одеською єпархією, Високопреосвященнішого Агафангела, митрополита Одеського і Ізмаїльського участь в молитовних святкуваннях ювілею обителі взяв і керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський.

Після святкового богослужіння з благословення митрополита Агафангела, Владика Феодор взяв участь в читанні Акафісту до чудотворної ікони Божої Матері “Касперовська”, яка знаходиться в Свято-Успенському соборі м. Одеса.

Богослужіння очолив Високопреосвященніший Агафангел, митрополит Одеський і Ізмаїльський.

Митрополиту Агафангелу, разом з духовенством та чернецтвом співслужили архієреї Української Православної Церкви: Високопреосвященніший Іоасаф, митрополит Кіровоградський і Новомиргородський; Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський;  Високопреосвященніший Аркадій, архієпископ Овідіопольський; Високопреосвященніший Діодор, архієпископ Южненський та Високопреосвященніший Віктор, архієпископ Арцизький.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.