ОДЕСА. Владика Феодор взяв участь в ювілейних святкуваннях Свято-Покровської обителі (+ФОТОЛІТОПИС)

Як ми вже повідомляли 8 липня 2020 року розпочалися молитовні торжества з нагоди п’ятиріччя відкриття Свято-Покровського скита Свято-Успенського Одеського чоловічого монастиря в с. Мариновка Одеської єпархії Української Православної Церкви.

Сьогодні, 9 липня в день молитовного вшанування ікони Божої Матері “Тіхвінської” в Свято-Покровському скиту Біляївського району Одеської області архієреями та духовенством була звершена перша Божественна літургія в літньому храмі, який побудований на честь Тіхвінської ікони Богородиці.

На запрошення керуючого Одеською єпархією, Високопреосвященнішого Агафангела, митрополита Одеського і Ізмаїльського участь в молитовних святкуваннях ювілею обителі взяв і керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський.

Святкове богослужіння в день престольного свята очолив Високопреосвященніший Агафангел, митрополит Одеський і Ізмаїльський.

Митрополиту Агафангелу, разом з духовенством та чернецтвом співслужили архієреї Української Православної Церкви: Високопреосвященніший Іоанн, митрополит Херсонський і Таврійський; Високопреосвященніший Олексій, митрополит Балтський і Ананьївський; Високопреосвященніший Іоасаф, митрополит Кіровоградський і Новомиргородський; Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський; Високопреосвященніший Олександр, архієпископ Городницький; Високопреосвященніший Аркадій, архієпископ Овідіопольський; Високопреосвященніший Діодор, архієпископ Южненський; Високопреосвященніший Віктор, архієпископ Арцизький; Преосвященніший Сергій, єпископ Болградський; Преосвященніший Сильвестр, єпископ Білогородський та Преосвященніший Гедеон, єпископ Макарівський.

Нагадаємо, що вчора, в переддень свята Владика Феодор взяв участь у Всенічному богослужінні, яке в співслужінні архієпископа Арцизького Віктора та єпископа Макарівського Гедеона очолив керуючий Кіровоградською єпархією, Високопреосвященніший Іоасаф, митрополит Кіровоградський і Новомиргородський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.