ПОЛТАВСЬКА МІСІОНЕРСЬКА ДУХОВНА СЕМІНАРІЯ ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ

Полтавська місіонерська духовна семінарія – вищий духовний навчальний заклад Української Православної Церкви, що здійснює підготовку кандидатів для пастирського служіння, місіонерів, іконописців і регентів-псаломщиків церковного хору згідно з Церковним освітнім стандартом базової вищої духовної освіти, оголошує набір абітурієнтів на 2020-2021 навчальний рік.
Прийом документів проводиться в режимі онлайн до 24 серпня 2020 року. Вступникам слід надіслати сканкопії необхідних документів електронною поштою: orth.mission.ua@gmail.com. Оригінали документів необхідно донести під час вступних іспитів.
Богословсько-місіонерський та місіонерсько-катехизаторський факультети – структурні підрозділи Полтавської семінарії, що готують фахівців в області православного богослов’я, кандидатів у церковно- і священнослужителів, місіонерів, викладачів для богословських шкіл і, в подальшому, спеціалізації на програмах магістерського рівня. На богословсько-місіонерський та місіонерсько-катехизаторський факультети приймаються особи чоловічої та жіночої статі православного віросповідання у віці від 17 років. Термін навчання – 4 роки. Форми навчання: стаціонарна, заочна та дистанційна (остання для окремої категорії осіб).
Поряд з лекціями і науковими заняттями в житті Семінарії стоїть молитва, участь студентів в Таїнствах. Для благочестивого спонукання вихованців на протязі навчального року, один раз на місяць, встановлено загальні Таїнства Сповіді і Причастя Святих Таїн.
Під час навчання студенти проходять богослужбову практику, набувають навики з Церковного уставу, криласного співу та читання церковнослов’янською мовою.
Студенти Семінарії приймають активну участь у соціальних, благодійних, просвітницьких проектах міста (співпраця з громадськими організаціями, проведення благодійних концертів, просвітницьких заходів та виставок).
У вільний від навчання та молитви час вихованці духовної школи мають можливість займатися спортом у спортивному та тренажерному залах, що діють у навчальному закладі.
До Семінарії регулярно запрошуються вітчизняні та зарубіжні лектори.
Після закінчення випускники отримують диплом бакалавра з присвоєнням кваліфікації за спеціальністю “Православне богослов’я (теологія)”.
З правилами прийому можна ознайомитися на нашому сайті: http://missia.org.ua/abiturient/information/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.