Сімейно-соціальний проект «Я ХОЧУ ЖИТИ» відзначив 2-гу річницю з часу буття

У п’ятницю, 3 липня, в Ужгороді на приході храму на честь Почаївської ікони Божої Матері відбулася зустріч координаційної групи сімейно-соціального проекту Сімейного відділу єпархії “Я ХОЧУ ЖИТИ”.

Два роки тому в червні згаданий проект стартував з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського та за ініціативи прихожан вище зазначеного храму.

2-гу річницю, по силах активної діяльності, соціального проекту вирішили відзначити подячним молебнем перед іконою Пресвятої Богородиці “Скорботна про немовлят в утробі убієнних”, помолившись за усіх, хто вчинив гріх дітовбивства.

Голова єпархіального Сімейного відділу протоієрей Олександр Онисько і головний координатор проекту ”Я ХОЧУ ЖИТИ” протоієрей Василій Алексій, після звершеного молебню звернулись до присутніх у храмі учасників проекту зі словом подяки за смиренні труди задля блага інших.

Священики відзначили можливості місії Церкви,  що можуть зупинити сім’ї від здійснення аборту і посильну підтримку від церковних волонтерів.

Під час зустрічі було переобрано нового координатора проекту на прохання попереднього – Тетяни Малашиної. Колективним рішенням антиабортної групи на цю посаду було обрано Івана Орсага, медика за освітою.

Обговорення проведених за рік благодійних акцій і окреслення нових шляхів добрих справ завершило зустріч.

Фото: Ольга ПАЛОШ

                                                            

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.