Вітання голові Молодіжного відділу з Днем Ангела!

14 червня – День Ангела голови Молодіжного відділу єпархії, архімандрита Агапіта (Шпиняка)

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Агапіт!

Прийміть наші щирі, глибокі і сердечні вітання з Днем Вашого Ангела!

Ваша ревність батьківського піклування про православну паству, і молодих людей, є світочем у затьмареності наших днів.

Бо ж немає ціни справам, які Ви робите не шкодуючи своїх сил і часу, надіючись на Боже благословення. Саме на це благе діло можна і потрібно рівнятись.

Вас вкрай рідко можна побачити сумним, тому що Ви завжди зайняті творенням доброго і прекрасного. Не втрачайте тієї іскри, яка спонукає молодь ставати кращою, бо тільки так у нашого суспільства буде світле майбутнє.

Але де ж взяти тієї сили, того вогню, який був би здатний запалити і не гасити ту іскру? Будучи монахом, Ви знаєте відповідь на це життєве питання!

Тільки там, де її брали багато поколінь до нас – у Євангелії, у Христа. Особистість і проповідь Господа ніколи нікого не залишала байдужими, Він запалював серця Своїх послідовників, Він називав їх своїми друзями. І Його найближчі друзі, Його апостоли змогли перетворити цей світ на краще. А більшість з них були молодими.

Ми теж можемо стати і стаємо друзями Христа. У нас є сили і час служити ближнім, реалізовувати себе в різних волонтерських, соціальних і просвітницьких проектах. У нас є всі можливості робити цей світ яскравішим і кращим!

Щиро бажаємо Вам, отець Агапіт, щоб найкращі риси Вашої душі ще більше вдосконалювалися для вічного перебування з Господом. А віддані труди, подібно Вашому Небесному покровителю – преподобному Агапіту Печерському, принесли головне – спасіння душі! Хай Вас завжди оточують люди з небайдужими люблячими серцями!

 + ФЕОДОР,

митрополит Мукачівський і Ужгородський,

духовенство та вірники єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.