11 тисяч пасок і 5 000 писанок у пасхальних дарунках передав Молодіжний відділ єпархії (+Фото)

Іршавське молодіжне братство спритно і натхненно готувалось до Пасхи Христової. З Лазаревої суботи почалась випічка пасок, а вже з вівторка Страсного тижня братчики розділяли їх за списками соціальних служб міста.

З благословіння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського, за ініціативи голови Єпархіальго Молодіжного відділу архімандрита Агапіта (Шпиняка), а також за підтримки міського голови міста Іршави, десятків добрих сердець відбувся благодійний проект «Христос Воскресе – радійте всі!».

У переддні Великоднього свята з Пасхальним благовістям молодіжка разом зі своїм наставником архімандритом Агапітом, завітала до дітей з обмеженими можливостями, одиноких, пристарілих осіб, малозабезпечених і багатодітних сімей, дітей-сиріт, ветеранів війни, поселень ромів, а також майже до всіх храмів Іршавського благочиння, куди передали паски для тих прихожан, котрі не в змозі їх придбати. Крім того, відвідували обласну дитячу лікарню міста Мукачева, Іршавську ЦРЛ, школи-інтернати, психоневрологічні диспансери, спеціалізовані школи-інтернати, дитячі будинки.

За увесь період підготовки до свята братчики підготували понад 11000 пасок, 5 000 писанок, 500 шоколадних яєць, 350 шоколадних зайців, а добрими людьми було передано сир, ковбасу і масло, які молодь вже освяченими, у пакуночках, передала підопічним психоневрологічних диспансерів.

Іршавське молодіжне братство ім. св. Іоанна Предтечі приносить щиру подяку, найперше, керуючому єпархією – владиці Феодору за його архіпастирські молитви і колосальну підтримку, завдяки якій братство має можливість трудитись. Також слова подяки лунають всім тим, хто випікав паски і вдень, і вночі, усім благодійникам і тим, хто долучився до святкового проекту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.