“ЗЕРНО ДОБРА”: хліб для нужденних передали у храми Іршавського благочиння (+Фото)

Днями з благословення Високопреосвященнішого митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора та ініціативи Єпархіальго молодіжного відділу (голова – архімандрит Агапіт (Шпиняк)), було організоване випікання хліба для усіх, хто не може його придбати.

“ЗЕРНО ДОБРА” недільного дня, 29 березня, розповсюдило партії хліба по майже усіх храмах Іршавського благочиння. Настоятелі, у свою чергу, передали хліб нужденним.

Заклади в яких побували волонтери разом з керівником молодіжного відділу:  с. Довге (пристарілий будинок), релігійна громада с.Вільхівка, православні храми: Лукова,Ільниці,Новоселиці,Осою,Мідяниці,Загаття,Броньки,Кушниці,Лисичева,Білок,Арданова,Богаревиці,Хмільника,Заріччя,Чорного Потоку,Крайньої Мартинки, Локтя, Греблі, Броду, Підгірного. Іршава: Свято-Іллінський храм, Свято- Василівський храм, Петро-Павлівський храм.

Монастирі, в які було передано хліб: Сілецький, Дубрівський, Осій-Кам‘янський, Кушницький, Заболотнє.

Також хліб було передано одиноким та малозабезпеченим мешканцям Іршави, двом поселенням ромів.

Загалом, за недільний день, було роздано 2325 хлібин.

“Щиро дякуємо за підтримку всім тим, хто долучився і допоміг, особливо, дорогому Владиці Феодору за його святі молитви, молоді та волонтерам, магазину ,,Хосен,, та пекарні с.Луково, Свято-Іллінському храму та протоієрею Михаїлу Юрині за надану в користування будівлю пекарні”, – зазначив архімандрит Агапіт.

Днем раніше, група волонтерів з Іршавської молодіжки з хлібом та продуктами харчування навідала поселення ромів – у рамках благодійного проекту “КРОК”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.