ВЕЛИКИЙ БЕРЕЗНИЙ. Здійснено пошив медичних масок для безкоштовного розповсюдження (+Фото)

З благословення Предстоятеля Блаженнішого митрополита Онуфрія та згідно з розпорядженням Високопреосвященнішого митрополита Феодора, Мукачівського і Ужгородського Великоберезнянське благочиння активно долучається до заходів щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції.

Поділився звітом роботи благодійності настоятель Свято-Пантелеймонівського храму смт. В.Березний – протоієрей Серафим Гичка:

– ЕТАП 1: пошив медичних масок

Активними прихожанами Свято-Пантелеймонівського храму, що на території Районної лікарні організовано пошив медичних масок для подальшого їх розповсюдження як серед прихожан, так особливо серед малозабезпечених людей та людей похилого віку.

Особливостями цих масок є ще й те, що вони можуть бути багаторазовими. Так після спеціальної термічної обробки їх можна використовувати знову!

Отже, якщо Вам чи Вашим знайомим потрібно безкоштовну маску – звертайтеся, в нашому храмі їх вистачить для всіх.

Також активно долучилися до роботи прихожани храму Різдва Пресвятої Богородиці, що в селі Жорнава, під керівництвом протоієрея Михаїла Бринчака.

Висловлюємо вдячність благодійникам, які допомогли організувати тканину для пошиву масок, яку ми передали на інші парафії благочиння.

Також висловлюємо велику вдячність всім тим, хто вже долучився до цієї благословенної справи та знаходить час, щоб пошити маски, які, можливо, комусь врятують життя!

Запрошуємо всіх, хто має бажання проявити милосердя та готовий допомагати. Роботи, як і масок, вистачить на всіх! 😊

Адже карантин найкраще з’єднати зі справжнім постом. І не просто сховатися від “всього світу”, побоюючись захворіти, а з посильним воздержанням та щирою молитвою присвятити вільний час служінню ближнім, наприклад шиючи маски…, – підсумував розлогу думку протоієрей Серафим Гичка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.