Марафон “НІКОЛИ ОСТОРОНЬ”: у В.Березному надали продукти й маски багатодітним сім’ям (+Фото)

Як ми інформували, Великоберезнянське благочиння з благословення митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора, активно долучається до заходів щодо протидії поширенню коронавірусної інфекції, організувавши пошиття захисних масок. Однак на 1-му етапі допомоги не зупиняється і розпочинає 2-ий – допомогу малозабезпеченим верствам населення та багатодітним сім’ям.

“Завжди є люди, які навіть в часи без карантину потребують додаткової опіки та допомоги. Не говорячи вже про період карантинних заходів зі всіма їх особливостями. В сьогоднішній складний період, коли кожен турбується про себе та своїх рідних, дуже важливо не забути про тих, за кого немає кому потурбуватися. Адже зараз вони особливо вразливі. Оскільки людське життя – це найбільша цінність, то потрібно прикласти особливих зусиль, щоб підтримати тих, кому зараз найважче!”- висловлює думку настоятель Свято-Пантелеймонівського храму смт. В.Березний, протоієрей Серафим Гичка.

“Саме тому ми закупили найбільш необхідні продукти та відвідали людей одиноких, похилого віку, малозабезпечених та багатодітні сім’ї. Вручивши їм харчі та подарувавши маски, які, на жаль, в аптеках можуть коштувати більше, ніж  хліб. Кому було необхідно – ліки, а комусь закупили дрова для отоплення житла.

Поки не відвідаєш таких людей, навіть не задумуєшся в яких елементарних речах вони можуть мати потребу. І як буває легко послужити ближнім, просто поділившись тим, що для нас часто немає великої ціни. А такі нужденні можуть жити зразу біля нас по сусідству. Часто ми навіть викидаємо ті речі, якими вже не користуємось, будь-то одяг, чи старі меблі, чи щось інше. А їм би ці речі ще могли послужити! Навіть пачка якоїсь крупи чи свіжий хліб принесе цим людям велику радість, а для нас буде хоч маленьким милосердям.

Також, якщо хтось потребує продукти харчування, маски чи ліки – просимо звертатися до нашого храму.

Запрошуємо і волонтерів, які будуть мати бажання послужити ближнім. Зараз така можливість знайдеться для всіх.

Прошу всіх, особливо в ці непрості часи, будьте уважні з тими людьми, які живуть поруч біля Вас. Можливо Господь поставив Вас на це місце, щоб саме Ви їм допомогли!

“Блаженні милостиві, бо вони помиловані будуть”. А нам з Вами зараз це вкрай необхідно!” – наголосив священик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.