Мукачівська єпархія долучиться до соборної молитви за українців за кордоном(Відео+)

Списки для соборної молитви за українців за кордоном (понад 2500 імен), на прохання Чернівецько-Буковинської єпархії, передані Мукачівському Єпархіальному управлінню.

Тиждень тому, 19 березня, Чернівецька єпархія опублікувала замітку про те, що немає чужого болю, і запропонувала читачам написати імена рідних, які перебувають в країнах з епідемією коронавірусу, щоби поминати їх у престола Божого.

Було отримано понад 2500 імен та 1000 коментарів до вищєзгаданого допису.

“Ми свою обіцянку виконали, склали списки для соборної молитви і розповсюджуємо їх по святим обителям нашої країни та за кордоном. Наразі списки імен передали до трьох лавр нашої України: Києво-Печерської, Святогорської та Почаївської. Також до соборної молитви вже приєдналися Мукачівська і Вінницька єпархія, дві парафії з Угорщини (міста Мішкольц та Дебрецен), одна з Італії (м. Мілан) та Росії (Свято-Троїцька Сергієва Лавра)”, – зазначили організатори.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, митрополита Феодора, усі списки з іменами надійдуть до священнослужителів благочинь, які піднесуть посилену молитву за українців, що перебувають закордоном.

https://www.facebook.com/orthobuk/videos/202451524535921/

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.