Мукачівська єпархія долучається до освячення міст й селищ у період епідемії коронавірусу (+Відео)

У зв’язку з епідемією коронавірусу в єпархіях Української Православної Церкви, за рішенням Священного Синоду, духовенство звершує Хресні ходи зі святинями, обїжджаючи на автомобілі межі міст й селищ, звершуючи молебні та окроплення святою водою при в’їзді до них.

Такі ж Хресні ходи відбуваються і в світі. Священнослужителі Православної Церкви у Грузії, вийшли на вулиці Тбілісі, аби освятити їх святою водою, покадити ладаном і благословити людей. Відео події має особливий трепет

До світової та всеукраїнської молитовної практики й освячення міст й селищ у період пандемії коронавірусу долучається і Мукачівська православна єпархія.

Раніше ми повідомляли, що з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського в Іршаві здійснили молитовну Хресну ходу на автомобілі.

А днем скоріше, настоятель Свято-Михайлівського храму с. Поляна Свалявського району, протоієрей Іоанн Ігнатюк, із багажника УАЗа освячував вулиці й селян. Журналістам “Першого кабельного” вдалося поспілкуватися із отцем.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.