Маленький мрійник лікується в Обласній дитячій лікарні в онкогематологічному відділенні. Проживає в Іршавському районі в селі Луково.

Сьогодні в житті Юрчика відбулося давно омріяне знайомство. Це було знайомство з поліцейськими. Але і це ще не все, адже Юрчик, який бореться з важкою недугою, разом з поліцейськими відправилися додому на патрульній машині!

Мрію здійснено благословенням Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора за підтримки начальника патрульної поліції в Закарпатській області, майора поліції Марценишина Юрія Васильовича.

«З благословення Владики Феодора, долею Юрчика опікується і Єпархіальний молодіжний відділ разом з головою відділу, архімандритом Агапітом. Почувши про мрію дітлаха познайомитися з справжніми поліцейськими, ми за підтримки Юрія Васильовича вирішили здійснити її. І знаєте, нас до глибини душі вразила реакція Юрчика. Можемо сказати лиш одне, треба радіти і цінувати все так, як цей мужній юнак. Він настільки щиро радів, що сльози на очах з’явилися навіть в сильного та мужнього працівника поліції.

Днями Юрчик проходив блок хіміотерапії і зараз на декілька днів його відпустили додому. Море сьогоднішнього позитиву додасть йому сил боротись із важкою недугою, а всіх Вас, дорогі друзі, просимо молитов за здоров’я важкохворого отрока Юрія. Добро творити легко, а в пості ми маємо молитвою і добрими справами готуватися до зустрічі з світлим Христовим Воскресінням», − прокоментував подію отець Агапіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.