ІРШАВА. Духовенство міста звершило чин освячення нових автомобілів для амбулаторій сіл району

Днями в м. Іршаві відбулося офіційне вручення 16 нових автомобілів Renault Duster  для амбулаторій загальної практики сімейної медицини сіл району.

Заходи з нагоди цієї події відкрив в. о голови Закарпатської ОДА Гетманенко Олексій Олександрович. У слові Олексій Гетманенко висловив подяку за порозуміння та підтримку в реалізації заходів по проведенню медичної реформи в сільській місцевості голові Іршавської районної ради Симканинцю Віктору Андрійовичу, Голові Іршавської ОТГ Бобику Степану Степановичу та сільським головам Іршавщини.

Після урочистостей з благословіння митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора, настоятель Свято-Петро-Павлівського храму м. Іршави, протоієрей Василій Ігнат звершив чин освячення автомобілів, окропивши їх святою водою. Отець подякував представникам обласної та районної влади за турботу про здоров’я людей, відзначивши, що здоров’я − це великий Божий дар людині.

Насамкінець Олексій Гетманенко вручив лікарям ключі від службового автотранспорту та побажав аби новенькі автомобілі сприяли покращенню роботи медика на селі та швидкому наданню медичних послуг.

За матеріалами: http://irshavapravoslavna.blogspot.com/

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.