РІЗДВЯНИЙ МАРАФОН. Співоча звістка про Різдво лунала в лікарнях Ужгорода

«Правда буде жити, гріха окови розіб’є»! Це, друзі, слова з колискової колядки «В темную нічку» у виконанні переможця голосу країни отця Олександра Клименко

Щороку вже по добрій традиції, після святкових богослужінь до Ужгорода з’їзджається молодь. Молодь – різна, віком від 5 до 15 років. Переважно – це дітлахи, які є нашими «камогрядешівцями»:), тобто тими, хто постійно перебуває в літньому таборі «Камо Грядеши»… 

В коляду входять і вихованці Недільних шкіл храмів Мукачівської єпархії та молодь з братерств єпархії. Це ті молоді серця, які є майбутньою, навіть вже сучасною, − не по-дитячому, дорослою Церквою Христа.

Як завжди, дітлахи вирушають в місію з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського та ініціативи багатьох Єпархіальних відділів, а також безпосередньої підтримки Ужгородського міського благочиння.

Цьогоріч Ужгородську центральну міську клінічну лікарню та Закарпатський обласний кардіологічний клінічний диспансер відвідали вихованці Недільної школи Свято-Успенського храму села Дубриничі.

 “Ніколи ніхто не зрозуміє Християнство без живої реалізації його у житті. В ці дні разом з богослужбовим прославленням народження Христа Спасителя ми стали свідками Його прославлення в очах хворих людей в лікарнях, які разом з нами зі сльозами в очах співали колядки”, прокоментував подію, настоятель Успенського храму, голова Єпархіального відділу у справах катехізації, протоієрей Василій Поп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.