МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН. Тисячі подарунків й адресна допомога від Молодіжного відділу єпархії (+Фото, Відео)

Уже восьмий рік поспіль з благословення Високопреосвященішого митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора, за ініціативи голови Єпархіального молодіжного відділу архімандрита Агапіта (Шпиняк), за підтримки молоді Іршавського молодіжного братства та сотні тисяч добрих сердець напередодні дня святого Миколая відбувається благодійний проект для допомоги низці соціальних закладів області й особам з важкими життєвими обставинами.

Цього року, зокрема, було відвідано: психоневрологічні диспансери в Мукачеві; дитячий будинок для особливих дітей (Мукачево); дитячий будинок Чинадієва; Свалявський дитячий будинок; школу-інтернет в Часлівцях; спеціалізовану школу-інтернат Імстичева; спеціалізовану школу-інтернат для юнаків Виноградова; будинок для престарілих (Ужгород); будинок для престарілих (Довге); будинок для престарілих (Виноградів); Тубдиспансер (Довге); Іршавську ЦРЛ; дитячі відділення Мукачівської обласної лікарні; СІЗО; поліонаціональні меншини з чотирьох поселень; воїни АТО Іршави та Іршавського р-ну; дитячий будинок сімейного типу Білки; реабілітаційний обласний центр Мукачева; Обласний УТОГ;  дитячий будинок “Нова сім`я” (Ужгород).

Також для людей з особливими потребами була проведена літургія, після якої всі були запрошені на обід і отримали подарунки.

“У  ході проекту молодь пакувала вісім видів різних подарунків: подарунки за листами, які діти писали напередодні; подарунки цукрові; подарунки оформлені в коробці; канцелярні набори; боксики зі смаколиками; солодкі столи; новий одяг;  міксовані подарунки. Загалом було запаковано 1122 подарунки. Адресною допомогою було відвідано понад 2000 родин. З різних куточків України приходили посилки. Дякуємо всім, хто долучився і допоміг! Ми надзвичайно вдячні всім Вам! Творімо добро поки є час…”, – йдеться на сторінці організаторів у мережі “Facebook”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.