МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН. Недільна школа с. Руське привітала зі святом добра та любові, підопічних Червоного Хреста

Робіть добро, робіть добро для радості в житті та щастя. Робіть добро, робіть добро, і Вам все це в житті віддасться…

Вчора ввечері ми всі разом, а це вихованці та парафіяни Троїцького храму села Руське, що на Мукачівщині разом зі свої наставником, протоієреєм Тарасієм Шелельо з благословення люблячого дітками свого Архіпастиря, Митрополита Мукачівського та Ужгородського Феодора, як дітки з наставниками, так і “помічники” святого Миколая, разом з першою зірочкою, старалися “робити добро”…

Ми були там, дам де дуже, дуже чекали на прихід святого, де хоч на якусь мить, повірили в добру, дитячу, чарівну казку. А, це показали їх такі по-дитячому світлі очі на яких були сльози радості. Вони хрестилися від радості зустрічі зі святителем. Це, прекрасні, старенькі наші бабусі та дідусі, які перебувають в Мукачівській організації Червоного Хреста, яких наші дітки люблять та поважають.

Дітки співали, колядували в кожній палаті, декламували віршики, а старенькі їм допомагали. В свою чергу святий з ангелами дарував солодкі подарунки.

Радість, повага, любов, духовність, доброта…., там, вчора ввечері, були “присутні” поміж нас. Дай Боже, щоб молитвами святого Миколая, угодника Божого, наші старенькі прожили ще в здоров’ї та Божій благодаті!

Слава Богу, що їх люблять, ними турбуються такий чудовий персонал! Дівчатка, великий Вам уклін за Вашу працю! А, Богу дякуємо за ВСЕ!

Текст, фото: Наталія Смужаниця

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.