МУКАЧЕВО. Єпархія взяла участь у вшануванні ветеранів МВС та Національної поліції України

20 грудня в Україні відзначають День вшанування ветеранів та пенсіонерів Міністерства внутрішніх справ України та Національної поліції України. З цієї нагоди у Мукачівському міському відділі поліції відбулися урочисті заходи.

На запрошення керівництва міського відділу Національної поліції з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського участь у вшануванні ветеранів взяло духовенство Мукачівського міського благочиння.

Святковий молебень за здоров’я ветеранів до святителя Миколая, а згодом поминальну панахиду за спочилими працівниками органів Внутрішніх справ звершили голова Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України, протоієрей Ігор Білак, голова Єпархіального відділу у справах здоров’я та спорту, протоієрей Василій Онисько та клірик кафедрального собору на честь ікони Божої Матері “Почаївська”, протодиякон Павло Баран.

В пастирському слові отець Ігор відмітив: “Ми уклінно шануємо пам’ять тих, хто віддав усе своє життя на службі добру, правді, миру та безпеці наших громадян, а також молимося за наших земляків, які одного дня не повернулися додому. Світла і вічна їм пам’ять! Честь і слава живим!”.

В кінці реквієму, отці кожному присутньому ветерану та працівникам відділу подарували ікони та окропили всіх святою водою.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.