МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН. Координатори протиабортного проекту “Я ХОЧУ ЖИТИ” відвідали Кризовий Центр з сімейного насильства

З благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського, з ініціативи координаторів сімейно-соціального проекту “Я ХОЧУ ЖИТИ” до Дня святителя Миколая відбулося вручення благодійної допомоги Закарпатському обласному центру соціально-психологічної допомоги (Шахта, Ужгород), які опікуються жінками й дітьми, що постраждали від сімейного насильства.

На сьогодні у Центрі стаціонарно перебувають жінки-матері з дітьми – у трьох кімнатках, що межують із робочим приміщенням установи.

Представники від згаданого проекту Відділу у справах сім’ї Мукачівськов єпархії (голова – ієрей Олександр Онисько), відсортували обсяжну допомогу – одяг, дитяче взуття, іграшки та інші речі, які надійшли від небайдужих, і зокрема, всіх, хто покриває милостинею гріх аборту.

Головний координатор проекту, настоятель храму Почаївської ікони Божої Матері м. Ужгорода – протоієрей Василій Алексій на прохання керівництва Центру освятив приміщення  та привітав дітей і матерів, які протягом 90 діб перебувають у закладі, з прийдешніми святами.

Священнослужитель побажав, щоби тимчасова безвихідь розвіялась у Божественному благословенні, та подарував на пам’ять закладу ікону святителя Миколая.

Керівниця Закарпатського обласного центру соціально-психологічної допомоги Олександра Мельничук подякувала отцю Василію та всім благодійникам за посильну підтримку і духовне слово.

P.S.  Словами дублювати те, що можна побачити з фото – справа марна, і трохи марнославна, тож далі без слів

Фото: Ольга ПАЛОШ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.