МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН. “Помічники” святого Миколая відвідали Мукачівський Психоневрологічний диспансер

15 грудня “помічники” святого Миколая відвідали Мукачівський Психоневрологічний диспансер!

Подія відбулася з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського, ініціативи голови Єпархіального молодіжного відділу, керманича Іршавської молодіжки, архімандрита Агапіта (Шпиняка) на запрошення дирекції диспансеру.

Перед початком події в Свято-Вознесенському храмі, який знаходиться на території закладу, духовенство звершило Божественну літургію. Богослужіння звершили: настоятель храму, протоієрей Вадим Гайдиш та голова Молодіжного відділу єпархії, отець Агапіт.

Всі без винятку підопічні закладу отримали солодощі та фрукти. Радості цих особливих людей не було меж.

Нагадаємо, що з благословення керуючого єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського молодь Іршавщини в місті створила цілий офіс “помічників” святого Миколая. Щоденно молоді люди та волонтери проводять чимало часу аби підготувати, а згодом роздати адресні подарунки нужденним.

13 грудня, “помічники” святого Миколая вже передали перші подарунки для діток учасників бойових дій на Сході нашої держави, які проживають в Іршаві.

P.S. До речі, офіс помічників святого Миколая 19 грудня запрошує усіх діток Іршавщини поспілкуватися із чудотворцем та розповісти про свої найзаповітніші мрії. Приходьте за адресою: м. Іршава, вул. Гагаріна, 37.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.