КИЇВ. Єпархія взяла участь у VII Всеукраїнській конференції керівників єпархіальних відділів у справах сім’ї (+Фото)

12-13 листопада у місті Києві проходила VII Всеукраїнська конференція керівників єпархіальних відділів у справах сім’ї, яку проводила з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія Місія Синодальний відділ УПЦ у справах сім’ї.

Традиційно робота форуму розпочалася з молебну перед доброю справою. Цього разу для роботи в конференції було зареєстровано понад сімдесят учасників із різних куточків України та студенти Київських духовних шкіл. Очолив захід Голова Місії, Високопреосвященніший митрополит Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон.

З благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського участь в конференції від єпархіального відділу у справах сім’ї Мукачівської єпархії взяв протоієрей Серафим Гичка – відповідальний за роботу з сім’ями у Великоберезнянському благочинні.

На початку пленарного засідання пролунали вітальні слова Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, Предстоятеля УПЦ; Високопреосвященнішого Антонія, митрополита Бориспільського і Броварського, Керуючого справами УПЦ; Преосвященнішого Сильвестра, єпископа Білогородського, вікарія Київської митрополії, Ректора Київської духовної академії і семінарії.

Перше пленарне засідання розпочалося з доповіді митрополита Ровеньківського і Сверловського Пантелеїмона, тема якої була “Діяльність Місії у взаємодії з єпархіальними відділами у справах сім’ї за 2019р”. Голова Місії проаналізував звіти всіх єпархій ,  коментар відносно своєї роботи отримав кожний представник єпархії

Наприкінці конференції, керуючі відділами були нагороджені грамотами Міссії Синодального відділу Української Православної Церкви у справах сім’ї.

Другий день конференції розпочався акафістом на честь Успіння Пресвятої Богородиці.

Після акафіста була  урочисто звершена Божественна Літургія в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври. Богослужіння очолив Голова Місії, митрополит Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон. Його Високопреосвященству співслужили керівники та співробітники сімейних єпархіальних відділів у сані.

За матеріалами сайту: family.church.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.