ХЕРСОН. Єпархія буре участь у щорічних зборах тюремних священнослужителів

З 16 по 18 жовтня 2019 року з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія у місті Херсон проводяться щорічні збори священнослужителів, які відповідають за взаємодію з територіальними підрозділами Державної кримінально-виконавчої служби України в єпархіях.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського участь в зборах бере відповідальний за пастирське служіння в Ужгородському міському територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг), клірик Хрестовоздвиженського кафедрального собору Ужгорода, протоієрей Максим Журавель.

Перед відкриттям зборів духовенство разом з керуючим Херсонською єпархією, Високопреосвященішим Іоанном, митрополитом Херсонським і Таврійським звершило молебень перед початком всілякої доброї справи в Свято-Духівському кафедральному соборі м. Херсон.

Загалом під час зборів клірики УПЦ повинні надати річний звіт про духовно-пастирську роботу в пенітенціарних установах. У звіті священнослужителям необхідно подати перелік храмів та молитовних кімнат у місцях позбавлення волі, надати контакти кліриків, які служать там, і описати стан богослужбової діяльності в цих храмах і молитовних кімнатах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.