Військові капелани єпархії взяли участь у навчальних зборах резервістів та військовозобов’язних Закарпаття

На запрошення керівництва Закарпатського обласного військового комісаріату, з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського військові капелани єпархії взяли участь у навчальних зборах резервістів та військовозобов’язних Закарпаття.

Участь у зборах взяв військовий капелан, заступник голови Єпархіального Відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України, протоієрей Миколай Вакаров. Під час зборів отець Миколай щоденно проводив відповідну душпастирську опіку та відповідну священицьку роботу між військовозобов’язаними.

Навчальні збори резервістів та військовозобов’язаних підрозділів територіальної оборони, проходили з 19 вересня тривали на військовому полігоні біля села Оріховиця Ужгородського району. За час десятиденних навчань 375 резервістів з Ужгорода, Чопа, Баранинської ОТГ, Ужгородського, Перечинського та Великоберезнянського районів, вдосконалили військові навички, навчилися, як вести бій, діяти в критичних ситуаціях, надавати першу медичну допомогу, орієнтуватися на місцевості, застосовувати засоби зв’язку тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.