МУКАЧЕВО. Архієрей звершив Всенічне богослужіння в переддень Воздвиження Хреста Господнього

26 вересня, в переддень святкування Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський звершив Всенічне богослужіння в кафедральному соборі на честь Почаївської ікони Пресвятої Богородиці, що в м. Мукачево.

Архіпастирю співслужило духовенство кафедрального собору.

На початку вечірнього богослужіння Хрест, прикрашений квітами як символ дерева життя, був покладений на святий Престол, а перед Хрестом поставлений світильник.

За Вечірнею владика звершив літію, під час якої звершив чин благословення хлібів, пшениці, вина та єлею.

Після Великого славослов’я архіпастир тричі покадивши святий Престол, під спів «Святий Боже», підніс Хрест над головою і разом з духовенством хресним ходом виніс його на середину храму до віруючих для поклоніння.

Нагадаємо, завтра, 27 вересня, в п’ятницю 15-го тижня після П’ятидесятниці, в день Воздвиження Чесного і Животворящого Хреста Господнього, керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський звершить архієрейське богослужіння в Ужгородському Хрестовоздвиженському кафедральному соборі. Початок богослужіння: 1000.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.