Єпархія привітала відомого професора медицини краю з 70-річним ювілеєм!

26 вересня, святкує свій 70-й день народження професор, талановитий хірург та науковець, мудрий вчитель та просто прекрасна людина – Василь Іванович Русин.

Василь Іванович є відомим професором, доктором медчних наук, президентом Асоціації хірургів Закарпаття, лауреатом Державної премії України в галузі науки і техніки, заслуженим лікарем України.

В день ювілею з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського іменинника разом з благочинним міста Ужгорода, протоієреєм Володимиром Гуй, привітало духовенство єпархії.

Отці передали ювіляру слова вітання від керуючого єпархією.

Зокрема у вітальній адресі Владика відмітив: «Вельмишановний Василь Іванович! Ваш професіоналізм, багаторічна послідовна та наполеглива праця внесли вагомий внесок у розвиток закарпатської та української медицини, забезпечили повагу серед колег. Ми пишаємося тим, що Церква і медицина у Вашому сприйнятті та лікарській справі набула тісного взаємозв’язку та гармонійної співпраці.

Бажаю Вам і надалі залишатися чудовою людиною свого покликання. Будьте потрібні та корисні людям. Нехай доля шле Вам добро і щастя, міцне здоров’я та достаток, а віра, надія та любов будуть вірними супутниками на Вашому життєвому шляху.

Нехай Господь надійно захищає Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекає ще багато наповнених корисними справами і земними радощами років. Живіть довго, в щасті, благополуччі та при доброму здоров’ї! Боже благословення нехай перебуває на Вас!».

Насамкінцеь духовенство від імені керуючого єпархією нагородило ювіляра орденом Мукачівської православної єпархії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.