Як ми вже раніше інформували, 29 серпня, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський благословив спартакіаду сімейного типу, учасниками якої стали представники усіх благочинь Мукачівської єпархії.

Дійство під назвою «Мама, тато, я – спортивна сім’я», яке було приурочено Дню Успіння Пресвятої Богородиці проходило у с. Іванівці, що на Мукачівщині.

Участь у спортивному дійстві взяли священики з власними дружинами та дітьми. Змагалися у міні-футболі, настільному тенісі, перетягуванні канату та арм-реслінгу. Представники духовенства кажуть, кожен з них у спорті аматор, тож сьогодні й справді для кожного головне просто участь, а не перемога.

За словами митрополита Феодора, «подібний захід – це хороша можливість духовно об’єднатися зі своїми сім’ями. Й на власному прикладі показати підростаючому поколінню, що варто вести здоровий спосіб життя та і дбати за такі речі, які дають наснагу і оберігають від шкідливих звичок. Спартакіаду «Мама, тато, я – спортивна сім’я» у такому форматі маємо намір зробити традиційною, можливо, з часом вона навіть стане всеукраїнською».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.