РУСЬКЕ. Після літніх канікул відбувся перший урок Недільної школи

«Ось і настала пора занять у нашій, рідній Недільній школі пам’яті Блаженнійшого Митрополита Володимира, пора нових бажань наших діток пізнавати Бога та Його волю.

Святкового дня молитовної пам’яті Успіння Пресвятої Богородиці з благословення люблячого діточками дорогого Архіпастиря − Митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора за ініціативи духовного наставника школи, настоятеля Троїцького храму села Руське, ієрея Тарасія Шелельо після літніх канікул відбувся перший урок Недільної школи. Перший урок пройшов духовно, радісно та цікаво з листом від Бога, солодким столом, кульками, згадками про літо, читанням основних молитв. Слава Богу за все! Чим він запам’ятається? Що нового і доброго діточки зможуть взяти у свої сердечка? Так хочеться, щоб зернятка слова Божого рясно проростали в наших дітях і приносили добрі плоди послуху нашим батькам, любові до ближніх, поваги до старших та віри у нашого Господа і Спасителя.

Наша рідна Недільна школа знову відчиняє свої двері та щиро запрошує до занять діток з надією разом пізнавати Господа та слідувати до Небесної країни люблячого Отця. Чекаємо на наші нові зустрічі в новому навчальному році! А, цікавинок у нас ой як має бути багато!», прокоментувала подію вчитель школи, Наталія Смужаниця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.