М-СТУДІО. На Ужгородщині дітей з цілої України зібрав православний табір «Камо грядеши» (+ВІДЕО)

Літній православний табір «Камо грядеши» вже водинадцяте збирає дітлахів з Закарпаття та України для того, аби весело провести дозвілля та долучити їх до духовного життя. Цього року табір зібрав найбільшу кількість дітей – 170.

«Камо Грядеши» – православний табір, який працює кожного літа, та куди з задоволенням приїздять відпочивати діти з усього Закарпаття, а тепер і з України. Дітям такий відпочинок до смаку, бо кожен знаходить розваги для себе.

Є в таборі і своя валюта. Її назва – “грядешики”. Гроші є різного номіналу. За ці гроші діти можуть в останній день зміни придбати щось на “Веселій ярмарці”. Назбирати за час перебування в таборі бажано не менше 100 грядешиків.

Для тих дітей, які займаються в секціях, у таборі є можливість тримати себе в формі. Проводить тренування тут отець Василій Поп.

Цього дня у таборі з нетерпінням чекали на візит митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора. Зустріч проходила у формі діалогу. Діти задавали питання, а Владика цікавився духовними знаннями малечі. Від такого спілкування усі були у захваті.

Більше половини дітей вперше відвідали табір «Камо Грядеши». Серед них і маленька Анна, яка приїхала на відпочинок з Київської області. Дівчинка – донька відомого співочого священика, переможця проекту «Голос країни» Олександра Клименка. Дівчина каже, так само, як тато, дуже любить співати. Про те, що вона донька Олександра Клименка, діти в таборі дізнались не відразу.

Наступного року, обіцяють священики, табір знову відкриє свої двері для дітлахів з різних куточків Закарпаття та України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.