Благодійний проект «Стежиною добра»: Проведено щорічний, одноденний табір відпочинку для дітей що знаходяться на лікуванні в Обласній дитячій лікарні

23 липня з благословення Високопреосвященного Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора та ініціативи голови Єпархіальго молодіжного відділу архімандрита Агапіта (Шпиняк), молодь Іршавської молодіжки провела щорічний, одноденний табір відпочинку для дітей, що знаходяться на стаціонарному лікуванні в Обласній дитячій лікарні, що в м. Мукачево.

Молодь разом зі священнослужителями єпархії, зокрема настоятелем Свято-Троїцького храму (мкрн. Паланок), протоієреєм Ярославом Поповичем та настоятелем Свято-Вознесенського храму м. Мукачева (Психоневрологічний диспансер), протоієрем Вадимом Гайдиш відвідала дітей окремих  відділень лікарні. Гості завітали до Онкогематологічного, Неврологічного відділень лікарні та реабілітаційного центру «Росинка».

Отці з пастирським словом звернулися до персоналу, батьків та малечі після чого помазали всіх святим маслом. Молодіжка приготувала у свою чергу малечі як завжди спонтанні конкурси, ігри, солодкий стіл та призи. Все це разом подарувало малечі неабиякий позитив. Творімо добро, поки є час!

Текст, фото: Анастасія Щубелка

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.