АНОНС. Відбудеться Хресний хід з Ужгорода до монастиря села Домбоки

З 12 на 13 липня  з благословення Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського відбудеться щорічний Хресний хід вірян єпархії з міста Ужгорода до Свято-Успенської жіночої обителі села Домбоки Мукачівського району з нагоди дня перенесення ікони Божої Матері «Скоропослушниці» з Афону на Закарпаття.

Збір учасників Хресної ходи у пятницю, 12 липня, о 19.30 у Свято-Хрестовоздвиженському кафедральному соборі (пл. Кирила й Мефодія, 7).

О 20 год., після молебню за благословенний початок Хресного ходу, розпочнеться молитовний шлях.

Загалом вірники приблизно за 11-12 годин здолають відстань орієнтовно в понад 30 км.

Підготовка до Хресного ходу має передбачати молитву і усердне покаяння.

Як відомо, здавна Хресні ходи звершувалися під час важких життєвих і суспільних ситуацій, і, звісно ж, для спасіння власної душі. Під час цьогорічного молитовного шляху особлива увага буде приділена молитві за мир в Україні та захист від лиха рідного Закарпатського краю.

Більше фото та інформації з минулорічного Хресного Ходу до Домбокського монастиря можна переглянути тут, тут, а також тут.

Нагадаємо, 13 липня, в суботу четвертого тижня після П’ятидесятниці, в день молитовної пам’яті Собору славних і всехвальних 12-ти апостолів, керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський звершить архієрейське богослужіння в Свято-Успенському жіночому монастирі с. Домбоки. Початок богослужіння: 1000.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.