УЖГОРОД. Футбольний турнір Недільних шкіл єпархії, присвячений Дню Святої Трійці

Футбол об’єднує не лише спортивних супергравців, а й всіх хто прагне досягти цього титулу.
22 червня, спортивне дійство на стадіоні “Автомобіліст”, що в Ужгороді, зібрало 8 команд і 48 учасників одразу з кількох благочинь: Ужгородського міського та районного, Мукачівського міського та районного, Перечинського.
Захід зорганізував Соціальний відділ Мукачівської єпархії – голова протоієрей Феодор Горшков, спільно з Ужгородським міським благочинням – протоієрей Володимир Гуй.
“Задум провести цю спортивну гру виник з нагоди свята Пресвятої Трійці і має стати щорічним. Команди, що зіграли сьогодні, вже орієнтуються вийти на обласний рівень”, – прокоментував у кінці протоієрей Феодор Горшков, голова Соціального відділу єпархії.
Митрополит Феодор особисто відвідав турнір і споглядав за грою юних футболістів.

“У храмах ми дбаємо за своє духовне здравіє, а такі заходи допомагають здобути тілесне здоров’я.  Гармонія одного й іншого приводить людину до цілісного розвитку”, – запримітив владика.

У кінці турніру владика привітав усіх з проведенням змагань, зокрема переможців та наголосив, що основною перемогою є дружба.

Відтак заслужені трофеї та нагороди переможці турніру отримали з рук владики Феодора.

“Нинішня спортивна боротьба серед дітей увінчалася прикладом виховання дітей в християнській моралі. Наразі багато-де в спорті різноманітні секти заволодівають юними душами дітей, а  духовенство Мукачівської єпархії чудово підтримало це спортивне змагання, що назавжди запам’ятається дітям”, – підсумував спортивний арбітр Степан Селменський.

Подія відбулася за підтримки міського голови Ужгорода – Богдана Андріїва та депутата Закарпатської обласної ради – Андрія Андріїва. Також долучилися спонсори: ТГ”Рудь” (представництво в Закарпатській області “Страйвер”),СПГ”Коник”, “Viva Pizza”. 

Фото: Іван ФЕННИЧ, Ольга ПАЛОШ

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.