КОЛЬЧИНО. Над сільським храмом Петра і Павла за одну ніч скоєно два акти вандалізму

В ніч з 3 на 4 червня над православним храмом Мукачівської єпархії, святих первоверховних апостолів Петра і Павла, що в смт. Кольчино, на Мукачівщині невідомими особами скоєно два рази акт вандалізму.

Як повідомляє на сторінці Петро-Павлівського храму в мережі https://www.facebook.com настоятель храму, протоієрей Василій Канчій наругу над святинею невідомі вчинили вночі біля 23.00-23.30.

В результаті вандалізму було “розбите каменюкою вікно на вівтарній частині храму та було проникнення всередину храму де невідомі розбили та пограбували скриньку “Дар на храм” та вкрали напрестольний хрест. Працівники охоронної фірми “Зодіак”, які прибули на спрацювання сигналізації нажаль, нікого не спіймали. Правоохоронні органи зафіксували злочин у протоколі. Проте, до великого суму злочинці не заспокоїлися. О 04.00 ранку невідомі знову увірвалися до храму, що і підтвердила знову є таки сигналізація, яка відповідно спрацювала. В результаті огляду знову було зафіксовано проникнення”, прокоментував акт вандалізму, отець Василій.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.