ХЕРСОН. Клірик єпархії бере участь у XVI Всеукраїнській молодіжній конференції

27 травня, в селі Лазурне Скадовського району Херсонської області на базі відпочинку «Корабел» почала свою роботу XVI Конференція глав та представників єпархіальних відділів у справах молоді УПЦ. Конференція проходить з благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія з 27 по 31 травня.

З благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського участь в конференції бере клірик єпархії, голова Іршавської молодіжки – архімандрит Агапіт (Шпиняк).

Урочисте відкриття Конференції відбулося молебнем, який очолив Глава Синодального відділу у справах молоді архієпископ Обухівський Іона. Після молебню владика Іона передав учасникам і гостям конференції благословення Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія.

Після чого секретар Херсонської єпархії протоієрей Максим Тарасенко зачитав вітальне слово митрополита Херсонського і Таврійського Іоанна. Протягом роботи цього форуму будуть розглянуті актуальні питання місії Церкви серед молоді, а також різні проблеми життя Православ’я в Україні, – повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-служби єпархій.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.