ПАСХАЛЬНИЙ МАРАФОН. РУСЬКЕ: Притулок Червоного Хреста та Домбоківську школу-інтернат з пасхальним благовістям відвідали діти парафії

«Як важливо розділити світлу, добру радість з тими, хто особливо гостро відчуває нестачу любові в пасхальні, святкові дні. Адже Пасха − найсвітліше християнське свято перемоги добра над злом, життя над смертю, свято добра. Саме в такі дні серця людей відкриті, як ніколи, для добрих вчинків…

І саме, у світлий день Христового Воскресіння з благословення керуючого архієрея, митрополита Мукачівського та Ужгородського, дорогого Владики Феодора, діточки воскресної релігійної школи пам’яті Блаженнійшого Митрополита Володимира, ділилися пасхальною радістю, творили “Пасхальне дитяче Добро” разом з своїми наставниками.

А розпочали ми нашу добру акцію ще підготовкою в великодню суботу. Дітки допомагали своїм дорогеньким мамочкам, у виготовленні пасочок, писанок, тістечок…. Які в святу недільку були освячені отцем Тарасієм Шелельо та люб’язно подаровані нашими дітками своїм підопічним в Притулок Червоного Хреста та Домбоківську школу-інтернат.

Дітки прославляли Воскреслого Христа разом зі старенькими в кожній палаті в притулку та класах в інтернаті. Радість та сльози на очах у всіх… В подарунок для нас − дуже емоційно розказаний вірш “Христос Воскрес” однією з чудових бабусь, просто заінтригував… А знайомство з такими ж ровесниками в школі-інтернаті пройшло по товариськи.

А ще, по традиції, наші джентельмени поливали бабусь − жінок парфумами, приємно… В побажання − здоров’я всім, Божої благодаті! Слава Богу за все! Час збіг швидко, адже робити добро так приємно!», прокоментувала подію на своїй сторінці в мережі, вихователь Недільної школи, Наталія Смужаниця.

Текст, фото: Наталія СМУЖАНИЦЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.