Вітання голові Військового відділу єпархії з нагоди Дня народження

27 березня – День народження голови Єпархіального відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України, протоієрея Ігора Білака.

Ваше Високопреподобіє, дорогий отець Ігор!

Прийміть щирі привітання з нагоди Дня Вашого народження!   

Дар життя, отриманий від Бога, Ви щедро посвячуєте служінню Церкві – в невтомних трудах, з повною самовіддачею, чималими здобутками. Глибока віра, працьовитість і жертовність – це ті головні риси, якими Господь наділив Вас, і які є головною рушійною силою у Вашому житті.

Сьогодні, коли ми бачимо неспокій і серйозні проблеми в суспільстві, коли негативні явища, що поширюються серед молоді, переходять і в армію, дуже важливо, щоб служба в Збройних Силах була школою мужності, школою громадянськості, школою відповідальності за долю Батьківщини.

Структурному підрозділу єпархії під вашим відповідальним керівництвом вдалось досягти цієї мети й налагодити ефективну співпрацю Церкви зі Збройними Силами України.

Єпархіальний Військовий відділ досяг успіхів у служінні на засадах братолюбства, згоди і справжніх духовних цінностей. Відділ виконує координацію і практичне здійснення пастирської і духовно-просвітницької діяльності серед військовослужбовців, співробітників правоохоронних установ, членів їх сімей, а також вихованців військових навчальних закладів Закарпатської області.

Свідченням цьому є численні проведені заходи, ініційовані Вашими зусиллями. 

Серед Ваших щоденних трудів є конче необхідні справи підтримки й допомоги сімей, які втратили своїх годувальників, боронячи державу в час лихоліття. Окрім молитовної й  моральної підтримки, неодноразово відбувалася передача зібраної гуманітарної допомоги і в зону АТО, безпосередньо за Вашої участі.   

Будучи штатним священнослужителем кафедрального собору міста Мукачева на честь Почаївської ікони Божої Матері, Ви з уважністю засіваєте у серцях вірників зерна віри й надії, милосердя й любові.

Дорогий отче, продовжуйте працювати на благо Церкви Христової, так само старанно, із любов’ю виконуючи ті послухи, які покладаються на Вас.

Хай береже Вас Господь, отець Ігор, в здоров’ї й мудрості, зміцнюючи до подальшого утвердження миру на благо Святої Церкви і Вітчизни.

+ ФЕОДОР,

митрополит Мукачівський і Ужгородський,

духовенство та вірники єпархії

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.