РАКОШИНО. В чернечій обителі архієрей звершив літургію Передосвячених Дарів та молебний канон до великомученика Феодора Тирона

15 березня, п’ятницю першого тижня Великого посту керуючий Мукачівською єпархією, Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський звершив літургію Передосвячених Дарів в Ракошинському Свято-Покровському чоловічому монастирі.

Архіпастирю співслужило духовенство єпархії, настоятель обителі, священнослужителі Мукачівського районного благочиння та обителі.

Наприкінці літургії владика разом зі священнослужителями звершив молебний канон до святого великомученика Феодора Тирона та освятив коливо.

Насамкінець архіпастир звернувся до присутніх зі словами проповіді. У своєму слові архіпастир також привітав намісника монастиря, братію та прихожан зі святою Чотиридесятницею та побажав усердного молитвенного подвигу та Божого благословіння у проходженні Великого посту.

Завтра, 16 березня в суботу першого тижня Великого посту,  Владика звершить Божественну літургію святителя Іоанна Златоустого в Миколаївському храмі м. Перечин. Початок богослужіння: 0800.

P.S. З усією детальною інформацією щодо архієрейських богослужінь у Великому пості Ви маєте можливість ознайомитися на нашому єпархіальному сайті в рубриці «КАЛЕНДАР ВЛАДИКИ».

Фото: Іван ФЕННИЧ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.