УЖГОРОД. Владика Феодор звершив першу у Великому пості літургію Передосвячених Дарів

13 березня в середу першого тижня Великого посту Високопреосвященніший Феодор, митрополит Мукачівський і Ужгородський звершив першу літургію Передосвячених Дарів в храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиці, що в м. Ужгород (мікрорайон Дравці).

Його Високопреосвященству співслужило духовенство єпархії та настоятель храму, протоієрей Володимир Приймич.

По завершенню літургії у своєму слові архіпастир привітав настоятеля храму протоієрея Володимира і парафіян з початком святого посту та побажав духовної кріпості в проходженні подвигу святої Чотиридесятниці.

Вчора Владика Феодор звершив читання другої частини Великого канону в Свалявському Кирило-Мефодіївському жіночому монастирі: СВАЛЯВА. Керуючий єпархією звершив читання другої частини Великого покаянного канону

Нагадаємо, що сьогодні о 1700, архіпастир читатиме Покаянний канон у Хрестовоздвиженському кафедральному соборі м. Ужгорода, а 15 березня у п’ятницю першого тижня Великого посту в день молитовної пам’яті великомученика Феодора Тірона (†306), владика звершить Божественну літургію Передосвячених дарів в Свято-Покровському чоловічому монастирі в с. Ракошино, що на Мукачівщині.

P.S. З усією детальною інформацією щодо архієрейських богослужінь у Великому пості Ви завжди маєте можливість ознайомитися на нашому єпархіальному сайті в рубриці «КАЛЕНДАР ВЛАДИКИ».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.