ІРШАВА. «Масляна − це шанс для добра»! Молодь роздала: 6800 млинців, 450 тістечок, 100 кг. вареників, 1 тону продуктів харчування

«Масляна − це ще один шанс зробити щось добре»! Під таким гаслом з благословення Високопреосвященішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського Іршавська молодіжка очолювана своїм керівником, архімандритом Агапітом (Шпеняк) на протязі тижня провела масштабний благодійний проект.

В ході реалізації проекту молодь спекла 6800 млинців, 450 тістечок, відварила понад 100 кілограм вареників. Також було розвезено понад 1 тону продуктів харчування.

В рамках проекту було проведено вперше на теренах м. Іршава, благодійну, православну ярмарку де завдяки кондитерам: Юрію Блажин, Діані Матіко, Оксані Горін, а також десяткам добрих сердець, які випікали тістечка було виручено 5711 грн. За ці кошти буде здійснена поїздка дітей учасників АТО, а також діток з бідних сімей до аквапарку.

Також молодь відвідала два будинки пристарілих, дві школи-інтернат, дитячий будинок, поселення ромів, спеціалізовану школу-інтернат, хоспіс та СІЗО.

Масляний тиждень готує нас до Великого посту, тому з настановами до посту було проведено керівником молодіжки архімандритом Агапітом 11 лекцій в різних соціальних закладах. Для діток було організовано вікторини на церковну тематику та різні конкурси за які понад 100 діточок отримали подарунки.

Щиро дякуємо дорогому Владиці за святі молитви, а також усім Вам, тих хто приєднався і допоміг! Щиро дякуємо молоді братства за їхню працю!

Многі Вам літ! Творімо добро, поки є час….

Текст, фото: архімандрит АГАПІТ (ШПЕНЯК)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.