Вже традиційно в парафіях Мукачівської єпархії вихованці Недільних шкіл колядують та проводять різноманітні святкові Різдвяні концерти з вертепами та сценками.

2019 рік не став виключенням. З благословення керуючого єпархіїєю, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського в парафіях відбуваються святкові заходи.

Пропонуємо вам, друзі, огляд того, як і де дітлахи разом зі своїми духовними наставниками прославяли Новорородженого Спаса і Месію.

Різдвяний виступ у Росвигівському кафедральному соборі на честь Різдва Пресвятої Богородиці м. Мукачева.

Різдвяні коляди в кафедральному Хрестовоздвиженському соборі м. Ужгорода. Настоятель: протоієрей Димитрій Сидор.

 

Різдвяний виступ в Петропавлівському храмі селі Керецьки, Свалявського благочиння. Священнослужителі храму: протоієрей Іоанн Симканич та протоієрей Василій Голубка.

Різдво Христове 2019 року в с. Дубрівка, Ужгородського районного благочиння. Настоятель Петропавлівського храму: протоієрей Георгій Малета.

Різдвяна коляда в с. Тибава, Свалявського благочиння. Настоятель Георгіївського храму, протоієрей Андрій Егрешій.

Різдвяна коляда в Покровському храмі с. Суха, Іршавського благочиння. Священнослужителі храму: протоієрей Василій Цупер та ієрей Мефодій Цупер.

https://www.facebook.com/100017222495095/videos/355945938322820/

Різдвяна коляда в Свято-Троїцькому храмі с. Руське, Мукачівського благочиння. Настоятель храму: протоієрей Тарас Шелельо.

Різдвяна коляда в Іоанно-Предтеченському храмі с. Пастілки, Перечинського благочиння. Настоятель: протоієрей Віталій Федина.

Різдвяна коляда в Успенському храмі с. Доманинці, Ужгородського міського благочиння. Настоятель: протоієрей Іван Кемінь.

Різдвяна коляда в Покровському храмі с. Приборжавське, Іршавського благочиння. Настоятель: протоієрей Олександр Ряшко, клірик храму, диякон Василій Вальо.

Різдвяна коляда в Свято-Покровському храмі с. Гукливий (присілок Таламаш), Воловецького благочиння. Священнослужитель: протоієрей Георгій Конепуд.

Різдвяна коляда в храмі Різдва Богородиці м. Берегово та в Свято-Михайлівському храмі с. Берегуйфалу-Нове Село, що в Берегівському благочинні. Після святкових коляд 7 січня в храмах, дітки Недільної школи, 9 січня відвідали Берегівську Психіатричну лікарню. Настоятелі: протоієрей Еміліан Войтович, протоієрей Василій Ломага та протоієрей Іоанн Ломага, відповідно. 

До Свято-Троїцького храму міста Мукачево з Різдвяною колядою завітав Зразковий Хор хлопчиків та юнаків міста Мукачево, диригент Заслужений діяч мистецтв України В.І. Волонтир. Настоятель храму: протоієрей Ярослав Попович.

P.S. Висловлюємо Вам отці і дітки словами однієї з дописувачок, а саме Лена Фізер щирі слова вдячності: «Велике спасибі, говоримо Вам всім за наших діток. За те, що Ви не шкодуєте свого часу для наших діточок. Спасибі за всі зусилля. Спасибі, що кожного року Ви разом з Вертепом звеселяєте наші невеликі села. Здоров’я Вам та Вашим родинам. Сил і здійснення всього задуманого! Ви на це заслужили! На многії літа!». 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.