УЖГОРОД. Богослужіння в Установі виконання покарань №9 в день покровительки ув’язнених

4 січня, в п’ятницю 32-го тижня після П’ятидесятниці, в день молитовної пам’яті великомучениці Анастасії Узорішительниці (біля 304), з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського секретар Мукачівської єпархії, протоієрей Віктор Місо звершив богослужіння в Установі виконання покарань №9, що в м. Ужгород.
В день Ангела в’язниці свято прийшли розділити священнослужителі Мукачівської єпархії, ув’язнені та численні богомольці.
Оспівував богослужіння хор Свято-Троїцького храму м. Ужгорода.
Ув’язнені цього дня долучились до Таїнств Сповіді та Причастя.
Після богослужіння отець Віктор Місо звернувся зі словами втішення та настанови до присутніх осіб, що перебувають під заключенням. Крім того, священнослужителі заспівали колядки для утриманців.
Голова Пенітеніціарного відділу Мукачівської єпархії, благочинний м. Ужгорода, настоятель храму на честь святої Анастасії Узорішительниці – протоієрей Володимир Гуй завдячив керівництву установи за співпрацю.
У свою чергу, начальник УВП №9 ДПС України у Закарпатській області Василь Анталовський подякував духовним отцям за візит до установи заключення ув’язнених, постійну душпастирську опіку й передав слова вдячності керуючому єпархією.
Відтак духовенство, колектив хору разом з керівництвом УВП відвідали засуджених, які утримуються на максимальному рівні безпеки. Засудженим до довічного позбавлення волі було надане Боже благословення та новорічно-різдвяні подарунки.
Фото: Ольга ПАЛОШ
протоієрей Максим ЖУРАВЕЛЬ

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.