МИКОЛАЇВСЬКИЙ МАРАФОН: Світова доброта Миколая завітала до «Нової сім’ї»

Святковий концерт, веселі сценки, спів, сотні подарунків, сльози радості та відвертий і такий щирий дитячий плач… Щодня таке не побачиш. Це не є ідилія, не вигадка, а дуже приємна реалія сьогодення.

В день дня святого Миколая священнослужителі єпархії ращом з Іршавською молодіжкою та звичайно з подарунками подалися у святковий рейд.

Який рейд? В рейд під назвою «Миколаївський марафон». Він в Мукачівській єпархії розпочався ще кілька днів тому.

В день святителя Миколая з благословення керуючого Мукачівською єпархією, Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського секретар єпархії, протоієрей Віктор Місо, настоятель Хрестовоздвиженського кафедрального собору Ужгорода, протоієрей Димитрій Сидор, голова Іршавського братства, архімандрит Агапіт (Шпеняк) з братчиками, настоятель Свято-Архангело-Михайлівського храму в селі Лази, що на Воловеччині, протоієрей Василій Симканич разом з центром «Спаси і сохрани» (Центр захисту материнства, сім’ї та дітей-сиріт, голова Марія Гичка-Сидор) завітали до родинного будинку сімейного типу «Нова сім’я», що в Ужгороді.

На святковій зустрічі був присутнім також і міський голова Ужгорода, Богдан Андріїв, який теж смаколиками та вітальним словом привітав усіх зі святом.

Що з цього вийшло дивіться у фотозвіті:)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.