ІРШАВА. 72 години щастя у благодійному таборі для особливих діток “Промінь надії”

З благословення Високопреосвященішого митрополита Мукачівського і Ужгородського Феодора, та за ініціативи голови братства о. Агапіта, Іршавська молодіжка організувала просвітницько-місіонерський, благодійний табір для особливих діточок.

Протягом трьох днів діти мали змогу оздоровитися тілом та душею. Аніматори, конкурси, подарунки – усе для маленьких ангелочків.

“Дивлячись на мужність батьків, хочемо сказати, що вони несуть великий подвиг, покриваючи все материнською любов’ю, забувають про втому й турбуються за своїх чад. Окрім розваг і веселощів головною метою було, щоб всі учасники табору змогли приступити до святих Христових Таїн. Щиро дякуємо усім, хто приєднався і допоміг подарувати діткам казку. Найперше дякуємо дорогому нашому митрополиту за його святі молитви і підтримку, нашому керівникові за його наснагу і велике бажання підтримувати інших, молоді, яка потрудилась, всім благодійникам і просто добрим серцям,  що нас підтримали. Творімо добро поки є час!”, – йдеться в повідомленні на сторінці Іршавського молодіжного товариства у мережі “Facebook”.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.