БІЛКИ. Зверешено освячення накупольних хрестів Петропавлівського храму

28 жовтня у 22-у неділю після П’ятидесятниці з благословення керуючого Мукачівською єпархією, високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського був зверешений чин освячення накупольних хрестів Петропавлівського храму села Білки, що на Іршавщині.

У співслужінні кліра Петропавлівського храму, протоієрея Івана Лупака чин освячення звершив благочинний Іршавського благочиння, настоятель храму, протоієрей Георгій Чулей.

«Цей день став дуже знаменним для білківчан. Перегорнута ще одна сторінка історії нашого села. Ми освятили хрест, який буде височіти над вівтарем та хрест дзвіниці храму. Переконані, що милосердний Бог благословить усі наші справи силою Чесного і Животворящого Хреста, і дасть нам силу і могутність проповідувати словом і справою закон Христа. Хрест є красотою Церкви, і ми сподіваємося, що в скорому часі з поміччю Божою новоосвячені хрести будуть прикрашати наш храм. Надіємося, що з помічю святих угодників Божих первоверховних апостолів Петра і Павла, разом з парафіянами у скорому часі буде завершена розпочата справа», прокоментував подію на своїй сторінці в мережі facebook, протоієрей Іван Лупак.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.