ГРЕЦІЯ. Звершено паломницьку поїздку до святинь Кефалонії

13 по 17 серпня з благословенння Високопреосвященнішого Феодора, митрополита Мукачівського і Ужгородського парафіянами та вiрянами Красногорського чоловічого монастиря на честь Всіх святих, що в Мукачеві була звершена паломницька поїздка до святинь Греції.

Мукачівські пілігріми вперше в своєму житті відвідали острів Кефалонію. Крім того віряни разом з головою паломницької групи, намісником вказаної вище обителі вклонилися нетлінним останкам святого великомученика Димитрія в апостольському місті Солунь. 

Паломники також побували в інших, численних обителях Греції. Під час поїздки прочани мали можливість ознайомитися з історією монастирів та вклонитися місцевим святиням.

ІНФОРМАТИВНО: Кефалонія грец. Κεφαλονιά − острів біля західних берегів Греції, найбільший з Іонічних островів. Площа 752 км². Острів складений з вапнякових плато і масивів висотою до 1 628 м (гора Енос). Середземноморські чагарники, ділянки лісів. Маслинові гаї. Вирощується тютюн, розташовані виноградники. Найвища гірська вершина острова — гора Енос. Більша частина гірського пасма має правовий статус національного парку. На острові порт Аргостоліон.

За матеріалами: https://uk.wikipedia.org

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.