“Камо грядеши” – табір молитовний, олімпійський і концертний :)

Субота і неділя у “Камо грядеши” пройшли надзвичайно насичено! Але про все по порядку)

Субота в таборі у Туричках видалась олімпійською 🙂 Про олімпійські ігри напевно знають всі:) І всі чули, що вони проводяться один раз в два роки! Але мало хто знає, що є одне місце у світі, де олімпійські ігри проводяться щороку. Це місце – табір «Камо грядеш»! В нашому таборі вони проходять з неабиякою жвавістю і динамікою.

У Туричках в олімпійських іграх брали участь команди: “Геркулес”, “Спартак” та “Геракл”. Так-так, справжні греки:)… Усі вже трохи виснажені, але ЩАСЛИВІ! І водночас не забувають за вечірнє богослужіння.

Ну, а вже недільний день почався, як годиться, з Божественної літургії у тутешньому храмі.   Милістю Божою “камогрядешівці” взяли участь в богослужінні, під якого всі дітки Причастилися Христових Тайн.

Після літургії всі діти разом з мешканцями села Турички Хресним ходом прийшли до оновленого Хреста, який встановлений на роздоріжжі села до Липовця та Лікіцар.

 А далі пообіді в таборі панував концертний настрій! Та й причина вагома – до діточок приїхали батьки. Учасники табору постаралися на славу: концерт, сценка, вірші, пісні – все, як завжди, на найкращому рівні:))

 ***

У суботу  юні вихованці табору в Тибаві всі як одна сім’я, побували на вечірньому богослужінні в храмі св. влмч. Георгія Побідоносця.

Дітлахи мали змогу приступити до таїнства Сповіді, а також підготуватися до таїнства Причастя.

Відтак ранок неділі для всіх розпочався з Літургії, де всі дітлахи змогли причаститись святих Христових Тайн.

Ну, а ополудні відбувся концерт для наших дорогих діток, за участі заслуженого артиста України, архідиякона Олександра Садварія, під час якого виступили й відпочивальники: зі сценками, віршами та музичними номерами… Настрій був прекрасним!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.